Unguent clafen, CLAFEN GEL 50 MG/GRAM


Grupa farmacoterapeutică: antiinflamatorii nesteroidiene de uz top. Indicaţii terapeutice Afecţiuni inflamatorii şi traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muşchilor şi articulaţiilor.

Un gram gel contine diclofenac sodic 50 mg. Celelalte componente sunt: dietilenglicol monoetil unguent clafen, etanol, propilenglicol, hidroxietilceluloza, alcool benzilic, apa purificata.

  • Clafen 10mg/gram crema 40g
  • Clafen crema 40 g IS Prospect Clafen crema 40 g IS Mergeti la produs Cititi cu atentie si in intregime acest prospect, deoarece el contine informatii importante pentru dumneavoastra.
  • Prospect Clafen crema 40 g IS | Catena
  • Это было его любимое изречение.
  •  - Проститутка, что .

Indicatii terapeutice Clafen contine ca substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene AINS de uz local. Este utilizat in tratamentul local simptomatic la adulti pentru reducerea durerii si inflamatiei: Musculare sau osteoarticulare de origine reumatica; in cazul edemelor postoperatorii si posttraumatice de exemplu entorse ; Musculare sau osteoarticulare de natura traumatica traumatisme usoare ale tendoanelor, muschilor, ligamentelor etc.

Doze si mod de administrare Clafen este destinat administrarii pe piele.

artroza deformantă a tratamentului articulației gleznei

Adulti Clafen se administreaza de 3 - 4 ori pe zi la nivelul zonei afectate. Doza administrata la fiecare aplicare variaza in functie de suprafata zonei afectate, fiind de aproximativ 2 - 4 g gel corespunzator la aproximativ 5 - 10 cm gel.

Dupa fiecare aplicare, spalati atent mainile.

artroza genunchilor articulația

Cu exceptia unor cazuri strict recomandate, in cazul traumatismelor de tesuturi moi sau reumatismului abarticular, gelul nu trebuie utilizat mai mult de 14 zile, iar in cazul durerilor din artrite, pe o perioada mai mare de 28 zile. Daca dupa 5 zile de tratament nu observati ameliorarea manifestarilor sau acestea se agraveaza, trebuie sa va prezentati la medic care va reevalua tratamentul.

preparate pentru rosturile de dachshund

Clafen nu este recomandat pentru utilizare la copii si adolescenti, datorita lipsei datelor privind siguranta si eficacitatea. Precautii Nu aplicati Clafen la nivelul mucoaselor, mai ales la nivel ocular; nu aplicati Clafen la nivelul Unor zone cu leziuni sau plagi unguent clafen pielii. Daca apare o eruptie pe piele dupa aplicarea diclofenacului, intrerupeti imediat tratamentul; Nu aplicati Clafen la nivelul unor suprafete intinse de piele si timp indelungat deoarece nu poate fi exclusa aparitia reactiilor adverse generale, cunoscute in cazul formelor orale de diclofenac.

Daca utilizati Clafen timp indelungat: trebuie sa purtati manusi cand aplicati gelul. Atentionari speciale Sarcina, alaptare, fertilitate Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari unguent clafen de a lua orice medicament.

Produsul se administreaza numai la adulti.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor Nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule si de a folosi utilaje. Ambalaj Este disponibil in cutii cu un tub din Al continand g gel.

#NIDOFLOR