CS 1.6 Avalon - dcs16.ro

CS 1.6 Avalon

CS 1.6 Avalon este un cs modificat cu multe îmbunătățiri. CS 1.6 Avalon este gata să vă ofere protecție împotriva serverelor ce folosesc binduri, Trackerui.dll și alte fișiere ce strică buna funcționare a cs-ului . Acest CS vă oferă skinuri de cea mai bună calitate și niște sunete grozave dar are și multe optimizări ce vă face un joc cât mai plăcut .CS 1.6 Avalon a fost creat special pentru a oferii un fps de 100 și în același timp un lag cât mai mic. CS 1.6 Avalon are numai 337 mb și se descarcă foarte rapid. După descărcare, puteți instala jocul oriunde doriți pe disc .

După instalare, intrați în cs odată ce ați intrat in cs, vă puteți juca pe orice server doriți iar în lista cu servere din cs, veți găsi doar servere românești unde nu o să aveți lag mare. Serverele sunt de mai multe moduri și de la diferite firme de hosting deci veți avea de unde să alegi pe ce server să joci.

CS 1.6 Avalon se încarcă rapid și nu are lag iar dacă aveți o placă video acceptabilă veți avea și un fps decent. Jocul se poate descărca rapid prin simplă apăsare a unui buton de mai jos și apoi instala oriunde doriți. Descărcarea va dura maxim 5 minute și încă 2 minute instalarea. În maxim 10 minute sunteți gata să jucați un joc cu adevarat frumos.După ce intrați în joc vă puteți conecta pe orice server doriți din lista de la find servers dar dacă sunteți admin pe un server, vă puteți conecta din consolă prin comanda connect.
Daca nu găsiți servere care să vă placă, puteți intra pe site-ul csservers.eu pentru că veți gasi o mulțime de servere din toate modurile și din toate țările.

Pentru a juca CS 1.6 Avalon, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:

  • Procesor: 1.6 GHz
  • Memorie Ram: 512 MB
  • Placă Video: 128 MB
  • Spațiu pe Hard Disk: 2 GB

Imagini din joc. Click pe ele pentru a le mări!
CS 1.6 Avalon CS 1.6 Avalon CS 1.6 Avalon CS 1.6 Avalon CS 1.6 Avalon CS 1.6 Avalon CS 1.6 Avalon CS 1.6 Avalon CS 1.6 Avalon CS 1.6 Avalon CS 1.6 Avalon CS 1.6 Avalon CS 1.6 Avalon CS 1.6 Avalon CS 1.6 Avalon

Atenție, această versiune de CS 1.6 a fost trimisă de utilizatorii csdownload.ro. Nu suntem responsabili pentru conținut. Pentru sesizări / drepturi de autor(copyrights), sunteți rugați să ne contactați și vom elimina link-ul spre fișierul din culpă.

Fișier-ul trimis a fost verificat/scanat de viruși și este curat!
Descarca CS 1.6 Avalon - Executabil Descarca CS 1.6 Avalon - Arhiva

Echipa csdownload.ro, vă urează baftă la fraguri și așteaptă părerile voastre despre acest cs !